Zonwering Den Haag

De Lange Zonwering

Zonwering Den HaagDe Lange Zonwering is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen als het gaat om zonweringen en het onderhoud hiervan. Zo leveren zij uitermate hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarom zijn zij de geschikte partner voor u als het gaat om de installatie van uw zonweringsproducten voor zowel binnen- als buitenshuis.

Mogelijkheden

Binnenshuis kunnen zij u onder andere helpen met: de jaloezieën, paneelgordijnen, lamelgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé gordijnen en insectenwering.

Buitenoplossingen die zij bieden zijn: het knikarmscherm, uitvalscherm, screen, markiezen, rolluik, terrasoverkapping, verandascherm of de Sunmaster zen*zon.

Professionele service

De Lange zonwering biedt u een uitstekende professionele service die bestaat uit:

Montageservice

Als u kiest voor een zonwering of rolluik dan wilt u ook dat deze op een vakkundige manier wordt bevestigd aan uw gevel. Om dit te realiseren gebruikt De Lange Zonwering hoogwaardige montage materialen. Door deze montage materialen effectief aan te passen aan het door u gekozen product, en deze af te stemmen op de bouwkundige staat van uw gevel, zijn zij in staat om bij u een zonwering te monteren waar u jarenlang plezier van heeft.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract wordt jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw producten uitgevoerd door De Lange Zonwering in  Den Haag. Hierdoor voorkomt u achterstallig onderhoud en beperkt u de kans op storingen tot een minimum.

Garantie en service

Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hanteert De Lange Zonwering Den Haag een garantietermijn van 5 jaar op fabrieksfouten. Nadat zij bij u langs zijn geweest voor het opmeten en berekenen krijgt u een eerlijke en op maat gemaakte offerte. De Lange Zonwering is een bedrijf waar Den Haag al jarenlang op vertrouwt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de service van De Lange Zonwering in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?
  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)