Bosman Schilderwerken

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

Bosman Schilderwerken voert schilderwerk uit voor particulier en zakelijke klanten. Bij Bosman schilderwerken bent u aan het juiste adres voor al uw binnen en buiten schilderwerk. Voor het strak in de lak zetten van uw kozijnen, ramen en deuren, het sauswerk van de muren of het schilderen van uw hekwerken. Ook voor uw behang en renovlies werk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bosman Bouwt

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

Bosman bouwt is de aannemer voor zowel zakelijke als particuliere klanten, wij hebben wij de juiste kennis, kunde en ervaring om als betrouwbare partner op te treden. Wij voeren projecten uit van klein tot groot, zoals renovaties, onderhoud, constructie werkzaamheden, verbouwingen en aan/opbouwen uit. Bij het aannemen en uitvoeren van projecten, zorgen wij dat alles geregeld is. Van A tot Z. Samen met u maken wij van uw ideeën een uitvoerbaar project. Door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, ons flexibel op te stellen en u te begeleiden in het gehele voorbereidings- en bouwtraject, zijn wij in staat een schitterend eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen.

Bosman Tuinhout

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

Bosman tuinhout is de specialist op tuingebied, wilt wat anders met uw tuin, maar geen idee hoe dit gerealiseerd kan worden? Dan kunnen wij u hierbij helpen en advies geven. Er is veel mogelijk. Een nieuwe schutting, een veranda ontwerpen en plaatsen, een andere schuur of fietsenberging, een overkapping in uw tuin, de tuin bestraten, maken van een verlichting plan en het plaatsen van de verlichting tot aan complete tuinaanleg. Het kan allemaal.  Wij inventariseren desgewenst de situatie op locatie, luisteren naar uw wensen en komen dan met een compleet voorstel. Wat vaststaat is dat u een ruimte krijgt welke bij u past. U wilt tenslotte dat uw tuin ook uw thuis is.

 

Boelot

Tel. 070 345 84 49
info@boelot.com

Wij leveren (maatwerk)producten als: balkonhekken, tuinhekken, Inbraakwering, constructiewerk, balkonrenovaties en vlucht- en brandtrappen. Maar ook staal op maat, zoals balkstaal, staf, koker, buis en plaat staal, en deels rvs en aluminium.In 1961 gestart als siersmederij en nu uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Momenteel is bijna niets meer onmogelijk voor ons en kunnen wij met ons team al uw opdrachten realiseren.

 

 

 

 

Word Deelnemer van WAUW070!

Tel. 070-3904086
info@wauw070.nl

Neem contact met ons op om deelnemer te worden bij WAUW070!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houtpellet-kachel.nl

Tel. 06 536 453 78
info@de-boers.nl

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het kiezen en laten installeren van de pelletkachel die het best bij u past.

 

 

Rob Houweling

Tel. 06 5157 7371
info@openhaardbouw.nl

Traditionele openhaardbouw, schouwen of eigen ontwerp & renovatie rookkanalen. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom. Rob Houweling is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

IJzendoorn Onderhoud

Tel. 06 24 69 31 05
info@ijzendoornonderhoud.nl

A. IJzendoorn Gevelwerken en Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in het huis gedaan kan worden.  Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wij zijn gevestigd in Leidschendam. Ons werkgebied is regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. U kunt ons bellen of een email sturen om een afspraak te maken.

 

Aannemersbedrijf JEKO

Tel. 06 2150 4250
info@jeffkoenraads.nl

Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Alles van a tot z in één hand, alle verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt. Aannemersbedrijf JEKO kent de markt als geen ander en weet altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens uw verbouwing.

 

Schildersbedrijf ARD

Tel. 06 24777513
info@schildersbedrijfard.nl

Schildersbedrijf ARD is een gespecialiseerd allround schildersbedrijf met jaren lange ervaring. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst variërend van particulier, Retail bedrijven en aannemers. Door samen met u alles goed te bespreken, inventariseren en u te adviseren kunnen wij ook u van ons vakwerk en eerlijke prijzen voorzien.

Dekkers

Tel. 070 – 3904859
info@dekkersslaapcomfort.nl

Een goede dag begint met een goede nacht. Het is onze overtuiging dat goed slapen de basis is van een gezond en energiek leven. Met ons hechte team helpen wij u met passie, vakmanschap en liefde bij het maken van de juiste keuze om het maximale uit uw nacht te kunnen halen. Zorgzaam, betrokken en warm zijn waarden die bij ons familiebedrijf passen. We nodigen u hierbij uit om dit zelf te komen ervaren in onze showroom. De koffie staat vanzelfsprekend voor u klaar.

ESSecurity

Tel. 070 – 2500221
info@essecurity.nl

Wij zijn al meer dan 16 jaar actief met domotica. Zo kunnen we als geen ander uw wensen vertalen in toepasbare domotica voor uw project. Wij leveren, plaatsen en installeren uw beveiligingscamera’s en opnameapparatuur. Door de opkomst van draadloze communicatie is er steeds meer mogelijk met een zorgoproepsysteem. Zo draagt ESSecurity.nl enerzijds bij dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en anderzijds aan een efficiëntere zorg.

Jadikoel

Tel. 0348-690754
info@jadikoel.nl

Jadikoel zijn gespecialiseerd in airconditioning, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Dat betekent dat zij voor een ideaal woon-, werk- en leefklimaat zorgen. Gevestigd in het midden van Nederland bewerken zij het hele land. Hun voornaamste opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders, gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Door de grote kennis en korte lijnen binnen ons bedrijf zijn zij in staat om betrouwbare kwaliteit en snelle service te leveren.

S lorai CV installatie & Onderhoud

Tel. +31(0)614194784
sallorai@live.nl

Installatiebedrijf S.Lorai is een erkend installatiebedrijf. Zo houden wij ons, zowel bij particulieren als bij horecagelegenheden, bezig met de volgende werkzaamheden:

  • CV installaties en onderhoud
  • CV ketel vervanging
  • Gas-, water- en afvoeraansluitingen
  • Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit voorop.
  • Voor alle installatiewerkzaamheden en 7 dagen in de week voor u bereikbaar.

Op onze website vindt u meer informatie.

Bierenbroodspot Stucadoors

Tel. 06 19652254
info@bierenbroodspotstucadoors.nl

Afwerking van uw plafonds en wanden. Er wordt gewerkt met moderne technieken en de beste producten. Bij Bierenbroodspot Stucadoors bent u aan het juiste adres voor al uw stucwerk!