Bosman Bouwt

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

Bosman bouwt is de aannemer voor zowel zakelijke als particuliere klanten, wij hebben wij de juiste kennis, kunde en ervaring om als betrouwbare partner op te treden. Wij voeren projecten uit van klein tot groot, zoals renovaties, onderhoud, constructie werkzaamheden, verbouwingen en aan/opbouwen uit. Bij het aannemen en uitvoeren van projecten, zorgen wij dat alles geregeld is. Van A tot Z. Samen met u maken wij van uw ideeën een uitvoerbaar project. Door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, ons flexibel op te stellen en u te begeleiden in het gehele voorbereidings- en bouwtraject, zijn wij in staat een schitterend eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen.

Bosman Tuinhout

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

Bosman tuinhout is de specialist op tuingebied, wilt wat anders met uw tuin, maar geen idee hoe dit gerealiseerd kan worden? Dan kunnen wij u hierbij helpen en advies geven. Er is veel mogelijk. Een nieuwe schutting, een veranda ontwerpen en plaatsen, een andere schuur of fietsenberging, een overkapping in uw tuin, de tuin bestraten, maken van een verlichting plan en het plaatsen van de verlichting tot aan complete tuinaanleg. Het kan allemaal.  Wij inventariseren desgewenst de situatie op locatie, luisteren naar uw wensen en komen dan met een compleet voorstel. Wat vaststaat is dat u een ruimte krijgt welke bij u past. U wilt tenslotte dat uw tuin ook uw thuis is.

 

Boelot

Tel. 070 345 84 49
info@boelot.com

Wij leveren (maatwerk)producten als: balkonhekken, tuinhekken, Inbraakwering, constructiewerk, balkonrenovaties en vlucht- en brandtrappen. Maar ook staal op maat, zoals balkstaal, staf, koker, buis en plaat staal, en deels rvs en aluminium.In 1961 gestart als siersmederij en nu uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Momenteel is bijna niets meer onmogelijk voor ons en kunnen wij met ons team al uw opdrachten realiseren.

 

 

 

 

Word Deelnemer van WAUW070!

Tel. 070-3904086
info@wauw070.nl

Neem contact met ons op om deelnemer te worden bij WAUW070!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R.A. Von oven & zn B.V.

Tel. 07 03924392
info@vonovenkozijnen.nl

R.A. von Oven & Zn. B.V. vindt het van belang dat u naast goed afgeleverd werk, ook een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking. Ons bedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk in Den Haag en omstreken. Sinds 1989 hebben wij naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof- en aluminiumkozijnen in ons assortiment opgenomen.

Straight Interior

Tel. 070-8209851
info@straightinterior.nl

Studio Straight Interior creëert en ontwerpt interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Studio Straight Interior heeft als ambitie altijd verrassend en het mooiste te creëren binnen de mogelijkheden die de opdrachtgever stelt. Doordat wij op een netwerk van getalenteerde mensen steunen kunnen wij aan de eisen van elk project voldoen.

 

De Vloerspecialist

Tel. 06 55 167 495
contact@devloerspecialist.nl

De Vloerspecialist is de specialist op het gebied van houten vloeren. Voor service en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de diverse soorten vloeren en welke het beste voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de showroom van WAUW070.

 

 

Houtpellet-kachel.nl

Tel. 06 536 453 78
info@de-boers.nl

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het kiezen en laten installeren van de pelletkachel die het best bij u past.

 

 

Rob Houweling

Tel. 06 5157 7371
info@openhaardbouw.nl

Traditionele openhaardbouw, schouwen of eigen ontwerp & renovatie rookkanalen. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom. Rob Houweling is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

Sardar Real Estate

Tel. 06 2606 0150
info@sardar.nl

Sardar Real Estate is gespecialiseerd in het (her) ontwikkelen van onroerend goed,  belegging in onroerend goed inclusief overname van onroerend goed bedrijven of overname van beleggingsportefeuilles en het uitvoeren van uitpond projecten.

 

 

 

IJzendoorn Onderhoud

Tel. 06 24 69 31 05
info@ijzendoornonderhoud.nl

A. IJzendoorn Gevelwerken en Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in het huis gedaan kan worden.  Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wij zijn gevestigd in Leidschendam. Ons werkgebied is regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. U kunt ons bellen of een email sturen om een afspraak te maken.

 

Aannemersbedrijf JEKO

Tel. 06 2150 4250
info@jeffkoenraads.nl

Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Alles van a tot z in één hand, alle verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt. Aannemersbedrijf JEKO kent de markt als geen ander en weet altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens uw verbouwing.

 

Schilderbedrijf ARD

Tel. 06 24777513
info@schildersbedrijfard.nl

Schildersbedrijf ARD is een gespecialiseerd allround schildersbedrijf met jaren lange ervaring. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst variërend van particulier, Retail bedrijven en aannemers. Door samen met u alles goed te bespreken, inventariseren en u te adviseren kunnen wij ook u van ons vakwerk en eerlijke prijzen voorzien.

W.A van der Meijde

Tel. 06 14428915

Onderhoudsbedrijf W.A van der Meijde is al jaar en dag een vertrouwd adres voor vakkundig tegelwerk en goede service tegen  een wel heel scherp tarief. Vele tevreden klanten gingen U voor.