Bosman Bouwt

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

De aannemer voor uw grote en kleine projecten voor uw woning of bedrijf. Zoals renovaties, onderhoud, verbouwingen en aan/opbouwen. Bosman bouwt levert kwaliteit, uw wensen ons vakmanschap.

Bosman Tuinhout

Tel. 070 211 18 15
info@bosmanbouwt.nl

De aanleg specialist voor het plaatsen van uw schuttingen, tuin ontwerp en aanleg, en het bouwen van een opmaat gemaakte schuur, carports en veranda’s. Uw wens staat bij ons centraal.

Boelot

Tel. 070 345 84 49
info@boelot.com

Wij leveren (maatwerk)producten als: balkonhekken, tuinhekken, Inbraakwering, constructiewerk, balkonrenovaties en vlucht- en brandtrappen. Maar ook staal op maat, zoals balkstaal, staf, koker, buis en plaat staal, en deels rvs en aluminium.In 1961 gestart als siersmederij en nu uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Momenteel is bijna niets meer onmogelijk voor ons en kunnen wij met ons team al uw opdrachten realiseren.

Word Deelnemer van WAUW070!

Tel. 070-3904086
info@wauw070.nl

Neem contact met ons op om deelnemer te worden bij WAUW070!

 

 

 

 

 

De Lange Zonwering

Tel. 06 2349 9686
 info@delange-zonwering.nl

De Lange Zonwering is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen als het gaat om uw zonwering en onderhoud van zonweringen. We zijn operationeel in de Haaglanden, Den Haag en het Westland in het bijzonder. De Lange Zonwering levert uitermate hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Straight Interior

Tel. 070-8209851
info@straightinterior.nl

Studio Straight Interior creëert en ontwerpt interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Studio Straight Interior heeft als ambitie altijd verrassend en het mooiste te creëren binnen de mogelijkheden die de opdrachtgever stelt. Doordat wij op een netwerk van getalenteerde mensen steunen kunnen wij aan de eisen van elk project voldoen.

De Vloerspecialist

Tel. 06 55 167 495
contact@devloerspecialist.nl

De Vloerspecialist is de specialist op het gebied van houten vloeren. Voor service en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de diverse soorten vloeren en welke het beste voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de showroom van WAUW070.

Houtpellet-kachel.nl

Tel. 06 536 453 78
info@de-boers.nl

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het kiezen en laten installeren van de pelletkachel die het best bij u past.

Rob Houweling

Tel. 06 5157 7371
info@openhaardbouw.nl

Traditionele openhaardbouw, schouwen of eigen ontwerp & renovatie rookkanalen. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom. Rob Houweling is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

Tegel & Sanitair outlet Haaglanden

Tel. 070 737 06 09
info@tohl.nl

Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden is toonaangevend in het ontwerpen en installeren van prachtige badkamers, toiletten en keukens. Het uitgebreide aanbod badkamers, sanitair en tegels zorgt voor een grootse keuze.

ABC Bouwsupport

Tel. 06 82753229
info@abc-bouwsupport.nl

Bouwondersteuning bij iedere klus! Niet voor elke klus is een specialist nodig. Sommige werkzaamheden kunnen stukken goedkoper worden uitgevoerd door ons bouwondersteunend personeel. Het personeel van ABC Bouwsupport is voor een grote verscheidenheid aan klussen beschikbaar zodat u ze voor al uw bouwondersteuning in kunt zetten. ABC Bouwsupport wordt ook wel de 112 van de bouw genoemd. Ieder probleem wordt direct opgelost.

IJzendoorn Onderhoud

Tel. 06 24 69 31 05
info@ijzendoornonderhoud.nl

A. IJzendoorn Gevelwerken en Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in het huis gedaan kan worden.  Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wij zijn gevestigd in Leidschendam. Ons werkgebied is regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. U kunt ons bellen of een email sturen om een afspraak te maken.

Aannemersbedrijf JEKO

Tel. 06 2150 4250
info@jeffkoenraads.nl

Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Alles van a tot z in één hand, alle verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt. Aannemersbedrijf JEKO kent de markt als geen ander en weet altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens uw verbouwing.

Schilderbedrijf ARD

Tel. 06 24777513
info@schildersbedrijfard.nl

Schildersbedrijf ARD is een gespecialiseerd allround schildersbedrijf met jaren lange ervaring. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst variërend van particulier, Retail bedrijven en aannemers. Door samen met u alles goed te bespreken, inventariseren en u te adviseren kunnen wij ook u van ons vakwerk en eerlijke prijzen voorzien.

R.A. Von oven & zn B.V.

Tel. 07 03924392
info@vonovenkozijnen.nl

R.A. von Oven & Zn. B.V. vindt het van belang dat u naast goed afgeleverd werk, ook een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking. Ons bedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk in Den Haag en omstreken. Sinds 1989 hebben wij naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof- en aluminiumkozijnen in ons assortiment opgenomen.