A. IJzendoorn Onderhoud

Tel. 06 2469 3105
info@ijzendoornonderhoud.nl

A. IJzendoorn Onderhoud is gespecialiseerd in alles wat aan en in het huis gedaan kan worden. Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wellicht wilt u eerst een kosteloos oriënterend gesprek om kennis te maken en uw wensen door te nemen of direct een offerte aan vragen.

Aannemersbedrijf JEKO

Tel. 06 2150 4250
Info@jeffkoenraads.nl

Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Alles van a tot z in één hand, alle verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt. Aannemersbedrijf JEKO kent de markt als geen ander en weet altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens uw verbouwing.

Boelot

Tel. 070 345 84 49
Info@boelot.com

Wij leveren (maatwerk)producten als: balkonhekken, tuinhekken, Inbraakwering, constructiewerk, balkonrenovaties en vlucht- en brandtrappen. Maar ook staal op maat, zoals balkstaal, staf, koker, buis en plaat staal, en deels rvs en aluminium.In 1961 gestart als siersmederij en nu uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. Momenteel is bijna niets meer onmogelijk voor ons en kunnen wij met ons team al uw opdrachten realiseren.

Word Deelnemer van WAUW070!

Tel. 070-3904086
info@wauw070.nl

Neem contact met ons op om deelnemer te worden bij WAUW070!

 

 

 

 

 

Bosman Bouwt

Tel. 070 211 18 15
Info@bosmanbouwt.nl

U kunt bij ons terecht voor diverse projecten zoals; onderhoud, renovatie, aanleg en verbouwingen of steigerhouten meubelen. Van badkamer renovatie tot een complete verbouwing van een huis. Van schutting plaatsen tot terras aanleg. Van een steigerhouten toonbank tot een complete winkel renovatie. Kortom van kleine klus tot complete verbouwing.

Brakusbouw

Tel. 06 4705 8966
Brakusbouw@casema.nl

Als vastgoed onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in renovatie en reparatie van betonnen balkons. ook repareren of vervangen wij gescheurde elementen of losgekomen dekvloeren en tegelvloeren.

 

De Lange Zonwering

Tel. 06 2349 9686
 info@delange-zonwering.nl

De Lange Zonwering is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen als het gaat om uw zonwering en onderhoud van zonweringen. We zijn operationeel in de Haaglanden, Den Haag en het Westland in het bijzonder. De Lange Zonwering levert uitermate hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Engelse Keukens

Tel. 070 820 98 51
Administratie@straightinterior.nl

Engelse keukens ontwerpt en produceert handgemaakte keukens, met respect voor traditie en toepassing van 19e-eeuwse productietechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens, echter onze expertise en achtergrond in het interieur ontwerp biedt alle ruimte voor het realiseren van complete interieurs. Een fraai ontwerp wordt in onze visie bepaald door een correcte maatvoering.

Fundamentenbouw

Tel. 06 5426 8936
Info@fundamentbouw.nl

Fundamentenbouw, de specialist voor alle funderingstechnieken. Door de jarenlange en ruime ervaring op dit gebied weten we precies wat ons te doen staat. Dit geldt voor alle soorten heiwerk. Van klein tot groot van zwaar tot licht. Ook inpandig heiwerk, trillings- en geluidsarm is voor ons geen probleem. Wij maken altijd gebruik van ISO gecertificeerde materialen. Kennis en deskundig advies, dat is onze kracht!

De Vloerspecialist

Tel. 06 55 167 495
contact@devloerspecialist.nl

De Vloerspecialist is de specialist op het gebied van houten vloeren. Voor service en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de diverse soorten vloeren en welke het beste voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de showroom van WAUW070.

Houtpellet-kachel.nl

Tel. 06 536 453 78
Info@de-boers.nl

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het kiezen en laten installeren van de pelletkachel die het best bij u past.

Installatiebedrijf de Boers

Tel. 06 5364 5378
Info@de-boers.nl

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf. Zo houden wij ons, zowel bij particulieren als bij horecagelegenheden, bezig met de volgende werkzaamheden: CV installaties en onderhoud, CV ketel vervanging, Gas-, water- en afvoeraansluitingen,Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit voorop voor alle installatiewerkzaamheden en 7 dagen in de week voor u bereikbaar.

Kubus voor u!

Tel. 070 359 60 74
info@kubusvooru.nl

Kubus Assurantiën B.V. is hét adres voor al uw financiële producten, Specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij brengen uw risico’s onder de aandacht en bieden hier passende oplossingen voor. Of het nu gaat om het verzekeren van uw bedrijf, of het sluiten van uw hypotheek, bij ons bent u op het juiste adres.

R&D Stucadoorsbedrijf

Tel. 06 4508 1031
Rdstuc@hotmail.com

R&D Stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf. Uiteraard is het voor ons belangrijk dat we met scherpe prijzen werken. Wat wij het belangrijkst vinden, is dat u vakwerk en kwaliteit geleverd wordt. Mede door onze vakkennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid, afspraak is afspraak hebben we in de afgelopen moeilijke tijden bewezen dat we echte  blijvers zijn die garant staan voor goed werk.

Rob Houweling

Tel. 06 5157 7371
Info@openhaardbouw.nl

Traditionele openhaardbouw, schouwen of eigen ontwerp & renovatie rookkanalen. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom. Rob Houweling is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

Schildersbedrijf ARD

Tel. 062 477 75 13
Info@schildersbedrijfard.nl

Uw schilderwerk is onze passie en door samen met u alles goed te bespreken, inventariseren en adviseren kunnen wij ook u van ons vakwerk en eerlijke prijzen laten genieten. Door uitsluitend vakkundig schilderwerk te leveren kunnen we inmiddels trots zijn op veel tevreden klanten.Bekijk onze schilders- en onderhoudsprojecten of lees de testimonials op onze website.

ST Natuursteen

Tel. 070 323 82 92
info@stnatuursteen.nl

ST Natuursteen is een familiebedrijf met specialisme in het bewerken van natuursteen. Het ambachtelijke vak van steenhouwer wordt al vier generaties lang van vader op zoon overgedragen en is de spil van ons bedrijf. De inzet van onze vakkundige steenhouwers in combinatie met de meest moderne apparatuur verzekerd ons ervan vakwerk te kunnen leveren.

Schuller Restauratie

Tel. 06 5112 9041
ornamentenplafond@live.nl

Stucadoor en restauratie projecten voor architecten, aannemers, schildersbedrijven en particulieren. Grote collectie Silberling ornamenten. Sinds 1969 stukadoor. Begonnen onder deskundige begeleiding in het bedrijf van vader Cor Schuller. Van aspirant-gezel, gezel tot ondernemer.

 

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout

Tel. 070 363 37 93
Info@schoorsteenvegerij.nl

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is een erkend rijksschoorsteenveger gespecialiseerd in het reinigen van rookkanalen van open haarden, houtkachels en gashaarden. Ook op periodieke basis mogelijk. Bel of mail voor meer informatie.

 

 

Sfeerhaardentotaal.nl

Tel. 06 536 453 78
Info@de-boers.nl

De kwalitatieve gashaarden zijn het resultaat van ontwikkeling op het hoogste niveau en jarenlange ervaring. De gashaarden hebben een hoog rendement, zijn milieu vriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Alleen de beste haarden en kachels!
Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten Gas en elektrische haarden van de beste merken voor de beste prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de showroom van WAUW070.

Straight Interior

straight-interior

Tel. 070-8209851
info@straightinterior.nl

Studio Straight Interior creëert en ontwerpt interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Studio Straight Interior heeft als ambitie altijd verrassend en het mooiste te creëren binnen de mogelijkheden die de opdrachtgever stelt. Doordat wij op een netwerk van getalenteerde mensen steunen kunnen wij aan de eisen van elk project voldoen.

Terraskachel.nl

Tel. 070 390 36 84
Info@de-boers.nl

Voor terrasverwarming bent u bij ons aan het juiste adres! Onze terraskachels kunnen op ieder buitenterras geplaatst worden waardoor u en uw klanten toch naar buiten kunnen zonder in de kou te hoeven staan. Zo kunt u het gehele seizoen van uw buitenterras gebruik maken.Verder bieden wij ook mooie sfeervolle gashaarden voor in uw kamer. Ondanks dat het ‘s-avonds afkoelt kunt u met onze verschillende vuurtafels toch nog genieten van de heerlijke avonden.

Tegel & Sanitair outlet Haaglanden

Tel. 070 737 06 09
Info@tohl.nl

Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden is toonaangevend in het ontwerpen en installeren van prachtige badkamers, toiletten en keukens. Het uitgebreide aanbod badkamers, sanitair en tegels zorgt voor een grootse keuze.

Van Kan Woninginrichting

Tel. 06 5149 3676
Info@lexkanvan.nl

Van Kan Woninginrichting is een echt familiebedrijf. Van vader op dochter is de expertise en liefde voor het vak overgedragen. Wij verzorgen voor u de complete woninginrichting, van vloer tot gordijn. Wij komen graag bij u thuis langs om de ideeën en wensen te bespreken en nemen direct de maten op zodat u een concrete offerte kunt ontvangen. Of kom bij ons langs in de showroom om zelf alle stalen te bekijken.

Von Oven Kozijnen

Tel. 070 392 43 92
Info@vonovenkozijnen.nl

Von Oven Kozijnen heeft sinds 1989 naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof-, aluminium- en stalen kozijnen in het assortiment opgenomen. Zo kunt u bij ons eenvoudig de keus maken tussen een authentieke, variabele, modern/strakke of industriële uitstraling.

Westerberg

Tel. 070 383 22 80
Info@dehoutkachel.nl

De firma Westerberg is al jaren de specialist als het gaat om houtkachels en de installatie. Door onze nauwe samenwerking met bedrijven in het hele land en onze eigen vakkundige installatie dienst zijn wij in staat om uw gehele installatie te doen met of zonder afwerking in de breedste zin van het woord!