Timmerbedrijf Den Haag

R.A. von Oven & Zn. B.V.

Timmerbedrijf Den HaagAls u op zoek bent naar een gespecialiseerd timmerbedrijf in Den Haag, dan bent u bij R.A. von Oven & Zn. B.V. aan het juiste adres. Zij vinden het van belang dat u naast goed afgeleverd werk, ook een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking.

Het timmerbedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk in Den Haag en omstreken. Sinds 1989 hebben wij naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof- en aluminiumkozijnen in ons assortiment opgenomen. Beginnend met kozijnen, ramen en deuren plaatsen zij nu ook andere producten als serres, uitbouwen, balkonbeglazing, tuinkamers, zonweringen en balkonhekken, en dat allemaal met passie voor het vak. Met de jarenlange ervaring en vakmanschap staan zij garant voor een duurzame plaatsing van uw producten.

Kwaliteit heeft dit timmerbedrijf in Den Haag hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om onze basisproducten, innovatieve maatwerkoplossingen, betrouwbaarheid of ons gedegen advies: wij zorgen dat al deze facetten samenvloeien in het perfecte eindresultaat voor alle betrokkenen.

Waarom R.A. Von Oven & Zn. BV?

Ten eerste zijn de offertes van R.A. Von Oven & Zn. BV gratis en geheel vrijblijvend. Daarnaast leveren zij producten van uitstekende kwaliteit. Dit is gunstig doordat deze lang meegaan en zo heeft u er weinig onderhoud en nazorg aan. Ook beschikt het bedrijf over meer dan 50 jaar ervaring binnen de branche. Dit is te zien aan de werkwijze en het eindresultaat. Zij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Kortom, R.A. von Oven & Zn. B.V is hét ideale timmerbedrijf voor u in Den Haag!

Contact

Bent u geïnteresseerd in bij R.A. von Oven & Zn. B.V als uw timmerbedrijf in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)