Schouwen Den Haag

Rob Houweling

Schouwen Den HaagBent u op zoek naar een bedrijf dat schouwen levert in Den Haag? Rob Houweling is een schouwen specialist die u graag verder helpt op het gebied van traditionele openhaardenbouw. Zij bieden een brede collectie stijlschouwen aan. Daarnaast kunnen zij u ook van dienst zijn voor het onderhoud van de schouw. Zo weet u zeker dat uw openhaard zo lang mogelijk meegaat.

Ook is belangrijk dat u er vanuit mag gaan dat er geen gevaarlijke of vervelende situaties kunnen ontstaan door slecht onderhoud. De vakkundige medewerkers staan klaar om u vakwerk te leveren!

Maak de juiste keuze!

Het valt soms niet mee om een juiste keuze te maken wat betreft schouwen voor in Den Haag. Welke schouw past het best bij uw interieur en persoonlijke smaak. U hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden want u bent op het juiste adres voor het juiste advies.   Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Rob Houweling is zelf ook regelmatig in de showroom aanwezig. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen is er geen vraag meer waar hij het antwoord niet op weet. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing. Kortom, voor advies wat betreft schouwen bent u bij Rob Houweling in Den Haag aan het juiste adres.

Sommige mensen gebruiken hun schouw voor verwarming en gezelligheid. Andere maken er een waar altaar van. Daarvoor bieden wij in onze winkel een groot aanbod accessoires voor in en om de haard aan. U kunt uw schouw als het ware helemaal mee laten gaan met uw woninginrichting.

Contact

Bent u geïnteresseerd in schouwen van Rob Houweling in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)