Schilder Den Haag

Schildersbedrijf ARD

Schilder Den HaagBent u op zoek naar een schilder in Den Haag? Schildersbedrijf ARD is een gespecialiseerd allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst die varieert van particulieren, retail bedrijven en aannemers. Door samen met de klant alles goed te bespreken, inventariseren en te adviseren kunnen zij hun vakwerk van eerlijke prijzen voorzien.

Zij werken met materialen en verf van top kwaliteit. Door uitsluitend vakkundig schilderwerk te leveren kunnen ze inmiddels trots zijn op veel tevreden klanten. Zo hebben ze een gespecialiseerd team klaar staan om grote en kleine schilderwerken voor u uit te voeren. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die ze gebruiken, wordt er een perfect eindresultaat geleverd. Kortom, u vindt geen betere schilder in Den Haag!

Het schilderwerk


Een impressie van werk dat Schildersbedrijf ARD als schilder in Den Haag verricht.

Renovatie en Restauratie

Schildersbedrijf ARD is gespecialiseerd in restauratie en renovatie van schilderwerken. Renovatie is een belangrijk onderdeel om een lange levensduur voor uw schilderwerken te garanderen.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Bij een nieuw huis komt veel kijken, onder andere de kleuren waar in u de woning wilt laten verven. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom helpt schildersbedrijf ARD u graag met deze lastige klus.

Periodiek onderhoud

Voor periodiek onderhoud zijn zij uw ideale partner, maar ook voor onderhoud van wanden, vloeren en ramen. Om het beste eindresultaat te realiseren wordt alles goed op elkaar afgestemd om een mooi geheel te creëren.

Advies

Gedurende het bouwproces wordt er met u meegedacht voor deskundig advies. Door middel van kleur– en verfadviezen kunnen zij u goed adviseren over alle mogelijkheden. Daarnaast wordt er gekeken welke kleuren het beste bij uw wensen passen. De materialen zijn duurzaam en worden vakkundig gebruikt door de vakmensen om een lange levensduur te garanderen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Schildersbedrijf ARD als uw schilder in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)