Tevreden klant

Beste buurtjes en vrienden

zoals jullie allemaal weten hebben wij niet zo lang geleden een pelletkachel gekocht.
Het apparaat stookt op kleine korreltjes geperst hout, ter grootte van kattenvoer.
De kachel is enorm gas besparend ( tot ongeveer 50% ) en er wordt door het rijk een subsidie op verleend van 500 euro bij aanschaf. Het kacheltje brandt perfect, en binnen vijf minuten is onze woonkamer volledig verwarmd, met prachtig, mooie en grote vlammen. Het rendement is ongeveer 90 tot 95%, dit in tegenstelling van een openhaard, waarvan het rendement ongeveer 10% is.
Kortom, gezelligheid en gasbesparing hand. De kachel hebben wij gekocht bij een goed bekend staande openhaard en kachel bedrijf in Den Haag. Wij zijn in ieder geval buitengewoon tevreden erover. Het bedrijf ( Houweling open haarden ) is gevestigd in Den Haag, Pasteurstraat 151, en je kunt op de binnenplaats gratis je auto parkeren. Het bedrijf ziet er van binnen uit als een groot uitgevallen kroeg met sfeerverlichting, een bar en tientallen brandende kachels en openhaarden.
Heel erg gezellig, De eigenaar wil ons graag laten zien wat er mogelijk is onder het genot van een drankje en een hapje. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wie van jullie gaat mee? Graag aanmelden via mail naar het email adres: sschermervoest@gmail.com.

Dus even noteren: donderdag 25 oktober a.s tussen 19:45 en 20:00 uur binnenkomen. Tijd is aan ons, dus geen enkele verplichting. Het is alleen voor ons georganiseerd, dus geen andere bezoekers aanwezig.

Graag z.sm jullie reactie,
Hartelijke groet

Stef Schermer Voest
0654947243
sschermervoest@gmail.com