5 Sterrenspecialist Rob Houweling!

Natuurlijk is prijs belangrijk, maar zeker niet het enige wat telt. Let u er goed op dat u geen appels met peren vergelijkt. Naast de prijs is het wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Rob Houweling heeft als 5-sterrenspecialist service extra hoog in het vaandel staan.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Als erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

5-sterrenlogo-def

*Goed advies
Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer meer bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor u!

*Vakmanschap
Door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is altijd een oplossing.

*Kwaliteit
Wij willen graag achter al onze leveringen kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

*Service
Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard.

*Garantie
Als 5-sterrenspecialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

U kunt desgewenst onze erkenning controleren en onze beoordelingen bekijken via: www.5sterrenspecialist.nl. Tevens kunt u hier een klacht melden mocht u niet tevreden zijn.

Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen!

FB-header