Loodgieter Den Haag

Installatiebedrijf de Boers

Loodgieter Den HaagAls u op zoek bent naar een loodgieter in Den Haag dan bent u bij Installatiebedrijf de Boers aan het juiste adres. Zij zijn in 1972 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf. Daarom zijn zij de ideale partner als het gaat om gas en water. Zij houden zich zowel bij particulieren als bij horecagelegenheden onder andere bezig met CV installaties en onderhoud en gas en water aansluitingen.

Daarnaast kunt u bij Installatiebedrijf de Boers ook terecht voor terrasverwarming/ terraskachels, dakbedekkingen, lood-en zinkwerk, het aanleggen en onderhouden van Sanitair en vloerverwarming!  Service en kwaliteit zijn waarden die voorop staan door de gecertificeerde medewerkers. Kortom, zij zijn de ideale loodgieter in Den Haag.

Werkzaamheden

Gas en water worden in Nederland voor talloze toepassingen gebruikt. Naast het aanleggen zijn de service en onderhoud van uw installatie minstens zo belangrijk als een goede plaatsing. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt kan dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik. Dus voor het aanleggen en onderhouden van de verschillende gasinstallaties en watervoorzieningen bent u bij Installatiebedrijf de Boers aan het juiste adres. Wij garanderen u een vakkundige loodgieter in Den Haag!

Voor het installeren en onderhouden van uw CV ketel kunt u ook bij Installatiebedrijf de Boers terecht.  Een CV aanleggen begint met een goed advies. Een te grote installatie is zonde en een te kleine installatie gaat ten koste van uw comfort.

Daarnaast kunnen wij ook de renovatie of aanleg van uw (nieuwe) badkamer, toilet of douche verzorgen als loodgieter in Den Haag. Aan de hand van uw wensen en budget creëren wij het sanitair dat bij u past. Nadat u samen met ons dit sanitair heeft uitgekozen, verzorgen wij de levering en installatie van begin tot eind.

Contact

Bent u geïnteresseerd om Installatiebedrijf de Boers in te huren als uw loodgieter in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)