Interieuradvies Den Haag

Straight Interior

Bent u op zoek naar interieuradvies in Den Haag? Straight Interior creëert en ontwerpt verschillende interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zij hebben als ambitie om altijd verrassend te zijn en het mooiste werk te creëren binnen de mogelijkheden die de opdrachtgever stelt.

Interieuradvies Den Haag

Doordat zij op een netwerk van getalenteerde mensen steunen kunnen ze aan de eisen van elk project voldoen. Dit netwerk zorgt er voor dat Straight Interior de capaciteiten en het vermogen heeft om projecten efficiënt en kosteneffectief op te leveren. Daarnaast zijn zij in staat om op een prettige manier de onderliggende vragen en behoefte te beluisteren om vervolgens te vertalen naar een palet van eisen waaraan het project dient te voldoen. Door het gebruiken van intelligente, creatieve en duurzame ontwerp oplossingen, en het deskundig begeleiden en managen hiervan, leidt dit dikwijls tot een resultaat die de verwachtingen overtreffen. Dat maakt hun een specialist op het gebied van interieuradvies in Den Haag.

Hoe gaan zij te werk?

Straight Interior ontwerpt totale interieurs en maakt dit visueel aan de hand van 3-D tekeningen die een realistisch beeld geven van hoe de woning eruit kan komen te zien. Na de presentatie hiervan en het beargumenteren en debatteren komen we gezamenlijk uit op een definitief plan. Het realiseren en begeleiden van dit plan/project maakt dat het uiteindelijk wordt zoals initieel beoogt. Na realisatie van het plan komt de styling. Dit is niet onbelangrijk en wordt vaak onderschat.

Daarnaast kan u ook interieuradvies in Den Haag inschakelen voor opdrachten in uw woning zoals het ontwerpen van een nieuwe keuken, het maken van een verlichtingsplan of kleurenplan, het ontwerpen van een kast, etc. Of wellicht zoekt u een stylist om de woning net wat meer charme te geven. Voor alles geldt dat luisteren en aandacht de belangrijkste factor is om te komen tot een fantastisch resultaat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de service interieuradvies van Straigt Interiot in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)