Houten Vloer Den Haag

De Vloerspecialist

Houten vloeren Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf dat houten vloeren levert in Den Haag? Dan bent u bij De Vloerspecialist aan het goede adres!

Het fijne aan een houten vloer is dat hij in de loop der jaren mooi blijft. Maar toch blijft het hout ‘’werken’’. Het zet namelijk uit en het krimpt weer als de lucht droog is. Hierdoor kunnen er kieren en scheuren ontstaan die gezien worden als een gebrek. Daarom is het van belang om onderhoud op uw houten vloeren in Den Haag uit te voeren.

Soorten houten vloeren

Duo planken

Een duovloer ook wel duoplank, multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer. Hiermee wordt bedoeld dat de vloer uit twee delen is opgebouwd, een toplaag meestal eiken en een multiplex onderlaag meestal berken multiplex

Tapisparket

Tapis kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd. De tussenvloer wordt op zijn beurt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer met als groot voordeel dat de vloer ontzettend stil is.

Lamelparket

Lamelparket is een halfmassiefvloer. Hierbij is er een laag edelhout van meestal 4mm of 6mm dikte op een lattenlaag verlijmd. De onderste laag is meestal een dunne laag berkenhout. Lamelparket bestaat zodoende uit 3 verschillende lagen hout. Deze lagen zijn in tegenovergestelde richting aan elkaar verlijmd wat de werking, uitzetten en krimpen, doet verminderen.

Massieve vloeren

Massief houten vloeren zijn betrouwbaar en hebben karakter. het Is ook niet alleen die opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht & duurzaamheid kenmerkt deze vloeren. Massief houten planken werken, zo zet hout uit bij vochtige lucht en krimpt het bij droge lucht.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een houten vloer van De Vloerspecialist in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)