Dakdekker Den Haag

IJzendoorn Onderhoud

Dakdekker Den Haag

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Den Haag bent u bij IJzendoorn Onderhoud aan het juiste adres! Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het beschermt u namelijk tegen verschillende weersomstandigheden en zorgt voor veiligheid. Daarom is het belangrijk dat het dak goed onderhouden is en natuurlijk waterdicht is. IJzendoorn is er voor al uw werkzaamheden op het dak, zij hebben jarenlange ervaring met alles in en om het huis.

De werkzaamheden

Bij dak werkzaamheden kunt u naast het bedekken en plakken van uw dak ook denken aan bijvoorbeeld het repareren van kleine lekkages in de oude dakbedekking. Een goed, waterdicht dak lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet altijd. Een slecht, onderhouden dak zorgt voor lekkages en dit kan voor vervelende situaties zorgen. Daarom staat IJzendoorn garant voor het leveren van goed dak werk. Zo heeft u langdurig plezier van uw dak. Kortom, IJzendoorn is het perfecte bedrijf dat u een gespecialiseerde dakdekker kan aanbieden in Den Haag.

De mogelijkheden van de dakdekker in Den Haag:

Platte daken

 • Dakbedekking geheel vervangen
 • Het opnieuw aanbrengen van een toplaag, eventueel isoleren
 • Rand afwerking in zinken deklijsten
 • Lekkages herstellen
 • Aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer
 • Pannendaken

Panlatten vernieuwen

 • Nieuwe pannen, of goed leggen daarvan
 • Aanbrengen van dakfolie ter voorkoming van lekkage
 • Vastzetten van vorsten

U kunt IJzendoorn dus inzetten voor dakbedekking aanbrengen en vervangen, dak reparaties en afwerking van het dak. De experts hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis. Daarom weten zij wat ze doen en wordt er alleen met de beste materialen gewerkt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in IJzendoorn als uw Dakdekker in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)