Balkonhekken Den Haag

Boelot Metaalbewerking

Balkonhekken Den HaagAls u op zoek bent naar een bedrijf dat balkonhekken levert in Den Haag, bent u bij Boelot Metaalbewerking aan het juiste adres! Daar kunt u terecht voor uiteenlopende vragen en wensen op het gebied van metaalbewerking. Zij hebben verschillende ijzers in het vuur, zoals balkonhekken, tuinhekken, constructiewerkzaamheden, balkonrenovaties, vlucht- en brandtrappen. Daarnaast richten zij zich op inbraakbeveiliging en staal op maat.

De balkonhekken worden voor een aantrekkelijke prijs geleverd in Den Haag inclusief alle benodigde standaard bevestigingsmiddelen, muurplaten, pootjes en hoekverbinders.

Het gewenste staal op de juiste maat!

Boelot Metaalbewerking heeft een grote sortering constructiestaal in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Dit varieert van balkstaal, staf, koker, buis tot plaatstaal. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het extra stevige balkstaal met een groter draagvermogen. Dit maakt het doorbreken van de muur tijdens de bouw gemakkelijker.

Het Boelot-team zorgt ook voor een snelle, correcte plaatsing van uw balkonhekken in Den Haag. Vooraf komen we ter plekke alles keurig inspecteren en opmeten. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. We nemen de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft verder nergens meer aan te denken.

Alles op maat gemaakt

Boelot Metaalbewerking is naast balkonhekken in Den Haag ook gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van binnen- en buitentrappen voor woningen als kantoren, bedrijven en winkels. Denk aan brand- en vluchttrappen en trappen van het balkon naar de tuin. Door vakmanschap en doorzettingsvermogen zorgt Boelot altijd tot een goed resultaat. Dit resulteert in een tevreden en trouwe klantenkring. De bewerking van metaal kent tegenwoordig geen grenzen meer. Daarom is bijna niets onmogelijk.

Boelot biedt u dan ook:

 • Snelle levertijden
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Maatwerk
 • Veelzijdigheid

Contact

Bent u geïnteresseerd in de balkonhekken van Boelot Metaalbewerking in Den Haag? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)