Aannemingsbedrijf Den Haag

JEKO

Aannemingsbedrijf Den HaagAls u op zoek bent naar een aannemingsbedrijf in Den Haag bent u bij Aannemersbedrijf JEKO aan het juiste adres! Jeff Koenraads is al jaren een begrip in verbouwen en renoveren in Den Haag en omstreken. Daarom zijn zij de beste partner voor een zorgeloze verbouwing.

Alles wordt van A tot Z voor u geregeld. De verschillende werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd. U heeft maar één aanspreekpunt waardoor de communicatie goed verloopt. JEKO kent als aannemingsbedrijf in Den Haag de markt als geen ander en weet altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens uw verbouwing. Zij geloven in een persoonlijke benadering van onze klanten daarom komen zij graag bij u thuis langs om uw wensen door te nemen.

U kunt JEKO onder andere inhuren als aannemingsbedrijf in Den Haag voor:

Aanbouw

Een aanbouw is niet alleen mooi voor de extra ruimte, het geeft uw huis ook een blijvende waardevermeerdering. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft een aanbouw. U kunt hierbij denken aan verschillende mogelijkheden op het gebied van grootte, materiaal en vorm van de aanbouw.

Renovatie

Als u graag een ander huis wilt, maar niet wil verhuizen, dan is renovatie een goede oplossing voor u. JEKO kan uw gehele huis een totale make-over geven waardoor het aanvoelt alsof u in een nieuw huis woont. Daarom bieden wij u vele mogelijkheden wat betreft het renoveren van uw woning. Wij pakken alles voor u aan, van woonkamer tot badkamer om uw wensen te realiseren.

Installatie

Dankzij onze vakkundigheid en ervaring als aannemingsbedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres voor alles wat betreft installatie. Onze vakmensen gebruiken de meest moderne technieken en de beste materialen. Wij garanderen u kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast hebben wij al vele verschillende projecten uitgevoerd, waarbij vele soorten installaties aan bod kwamen.

Contact

Bent u geïnteresseerd om JEKO als uw aannemingsbedrijf in te huren in Den Haag en omstreken? Neem dan contact met ze op! Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen.

Offerteformulier:

  Naam (*)

  Uw Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Ik ontvang graag een offerte voor:

  Omschrijving van uw aanvraag:

  Aanvang werkzaamheden:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  GoogleSocial mediaVia een bekende

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)