Showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Bij WAUW070 kunnen bedrijven en consumenten terecht voor een groot en divers aanbod op het gebied van wonen en comfort. Ondernemers presenteren hier hun werk en producten. Van aannemer tot kunstenaar. Bezoek onze inspirerende showroom.

DIVERSE DISCIPLINES VERTEGENWOORDIGD

Laat u begelelden door ons onder het genot van een kopje koffie. In onze showroom kunnen we verschillende werken uit de diverse disciplines aan u tonen zoals ornamentenplafonds, haarden, terrasverwarming, Engelse keukens, kunstgras, bewakingssystemen, kunst, houten tapijten. U krijgt gedegen advies van onze professionals. Geen gedoe om de diverse leveranciers en vakmensen individueel te benaderen, wij verzorgen, indien u wenst, alles van a tot z in en om uw woning. U wordt met aandacht voor uw persoonlijke wens ontvangen.

AFSPRAAK OF OFFERTE?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met één van de ondernemers buiten de openingstijden, dan kunt u direct contact met hun opnemen. Niet iedere WAUW070 vakman* is altijd aanwezig in de showroom en de presentatie van zijn werk is slechts een impressie. Afspreken voor een oriënterend gesprek is natuurlijk altijd mogelijk. Maar de vakman komt ook graag persoonlijk bij u op locatie overleggen, kijken en meten om zo een passende offerte te maken. Wel altijd op de locatie aanwezig:
Rob Houweling Open Haarden

Onze ruim en nieuw opgezette showroom is nog steeds in ontwikkeling. Wij houden u dan ook graag op de hoogte en hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

SHOWROOM

Frijdastraat 24
2288 EZ Rijswijk

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

vr 19.00 – 21.00 uur
za 10.00 – 16.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m za van 9.00 tot 18.00 uur.
T (070) 390 40 86
M 06 51 57 73 71